2017-02-26 09:25:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jobbra fordulnak a dolgok

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll az Uránusszal, Önt elfogja az ismeretlen iránti vágy. Érdeklődve olvas majd minden útleírást. Ma nagyon jól fogja érezni magát. Fantáziája és intuíciója határtalan. Este nagyon beszédes lesz. Ne töltse egyedül az időt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, és csalogatja Önt a vízpartra. Gondolataiban már utazási terveket kovácsol. Kitűnően érezheti magát, mindegy hogy hol van, és mit csinál. Az este nagyon laza lesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, Ön pedig biztosan nem fog unatkozni. Egyik meghívást kapja a másik után, és még egy kis szabadidő-stressz alá is kerül, de ezzel lazán meg tud birkózni. Ön lesz a motor, és szép programot hoz össze. A többiek is szívesen vannak úton Önnel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, és Önben felkelti a vállalkozó kedvet. Ma fékezhetetlenné válik, és ha a kedvese nem tart Önnel, akkor egyedül kell elindulnia. A Hold belső erővel és ugyanakkor több humorral ajándékozza meg.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, Ön pedig elemében érezheti magát. Most minden jól alakul. Vágyik a természetbe, szeretne megélni valamit, és a barátaival is jól szórakozik. A legjobb hangulatban van, és rendkívül aktívvá válik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Most egy kis nyugtalanságot fog érezni. A telefon is folyamatosan csörög. Szüksége van arra az érzésre Önnek, hogy valami értelmeset tesz. Nem elég hogy átalussza a napot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Nem kell unatkoznia, elégedetten zárhatja ezt a hetet. Tele lesz lendülettel. Este menjen szórakozni, érezze magát jól, ünnepeljen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Bizonyára Ön is érzi, hogy most jobbra fordulnak a dolgok. Ez a nap tele lesz érzésekkel, érzelmekkel. Ne csodálkozzon, ha furcsa álmai is lesznek. Ma kifejezetten jól fog esni Önnek, ha egyedül lehet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Jól tud majd másokat motiválni és meggyőzni. A nap lendülete magával ragadja, és senki sem tud Önnek ellenállni. Most túl kell látnia a határain, hosszú távú terveket kellene kigondolnia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Nem tud sok energiát adni. Ma is inkább egyedül maradna, ha lehetne. Miért ne, ha Ön így érzi jól magát? Délután néhány telefonhívás a barátaitól örömet szerez Önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma inkább maradjon a családja körében, és vigye a gyerekeket színházba, vagy valamilyen ifjúsági programra. Önnek is változatosságra van szüksége. Fedezzen fel valami újat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ne tervezzen nagyobb programokat, mert amint emberek között lesz, nyomás alá kerülhet. Könnyen konfliktusai támadhatnak. Estére tökéletesen kipihenheti magát.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: